Boka din klipptid hos oss!

För att förenkla för dig kan du boka tid dygnet runt utan att behöva lyfta luren genom vår onlinebokning BOKA TID

Vi har sedan den 12 maj ett helt nytt bokningssystem. Vi skulle kalla det för magiskt. Du som tidigare bokat online, via vårt tidigare system, behöver skapa ett nytt konto. Men det görs enkelt i samband med att ni bokar.

Det går också bra att slå oss en signal på gammalt hederligt vis. Vårt nummer är: 0490-318 00

Du kan också besöka oss på Båtsmansgatan 28 i Västervik

Covid-19

Förutom att bidra med massor inspiration, glädje och kärlek vill vi informera dig som kund om vad vi på People gör för att ditt besök ska vara så tryggt som möjligt och minska smittspridningen av Corona

Vi har tagit Pandemilagens regler om antalsbegränsningarna ett steg längre och delat in lokalen i zoner. Där skyltar vi med hur många som får vistas på de olika platserna i salongen samtidigt som vi måste hjälpas åt med att följa. Vi har dessutom minst två meter mellan varje arbetsplats och genom detta ser vi till att du kan hålla tryggt avstånd till alla andra under ditt besök.

Vi gör även följande:

  • Vi stannar hemma vid minsta symptom och det vet vi att du gör också!
  • Vi som jobbar har alltid munvisir! Vill du också ha det så har vi det!
  • Vi rengör arbetsplatsen med desinfektionsmedel mellan varje kund!
  • Vi rengör våra verktyg och byter kappor, borstar och kammar mellan varje kund!
  • Vi rengör och håller övriga ytor i lokalen fräscha ofta varje dag!
  • Vi har handdesinfektion utplacerat på många platser i vår lokal som du kan använda! Vill du hellre tvätta händerna med tvål och vatten så finns den möjligheten också!
  • Vi håller oss uppdaterade och kommer informera dig om särskilda rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och den regionala smittskyddsläkaren som berör ditt besök hos oss.

Tillsammans klarar vi allt! ❤️

Från och med 25 maj 2018 ska vi förhålla oss till en ny lagstiftning, GDPR (General Data Protection Regulation), som ersätter den gamla personuppgiftslagen. Det är många delar som är sig likt från tidigare lag men kraven har skärpts på oss som företag.

När du bokar tid hos oss skapas ett kundkort för dig i vårt kundregister. Kundkortet innehåller framförallt kontaktuppgifter som t.ex. namn, telefonnummer och mail, vilket behövs för att kunna kontakta dig om din frisör blir sjuk eller för att påminna dig om din tid via sms eller mail vilket är en service som många uppskattar. I vissa fall för vi även minnesantäckningar som kan hjälpa oss att förbättra resultatet på dina kommande behandlingar. Det kan t.ex. röra sig om notering kring din hårkvalitet för att kunna rekommendera dig rätt produkter eller så kan det vara ett färgrecept vi använt på ditt hår som sparas för att vi ska kunna återskapa en färgning du varit nöjd med.

För oss är det viktigt att du som kund känner att vi hanterar dina personuppgifter på ett tryggt och bra sätt. Vill du veta mera så finns vi till för att besvara dina frågor eller önskemål beträffande detta.

We are people

Maila: people@peoplevastervik.se

Ring: 0490-318 00

besök oss: Båtsmansgatan 28, Västervik

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Här kan du boka din klipptid direkt på internet.

Öppettider:
Måndag-Torsdag 09:00 - 20:00
Fredagar 09:00 - 16:00