Boka din klipptid hos oss!

För att förenkla för dig kan du boka tid dygnet runt utan att behöva lyfta luren genom vår onlinebokning BOKA TID

Vi har sedan den 12 maj ett helt nytt bokningssystem. Vi skulle kalla det för magiskt. Du som tidigare bokat online, via vårt tidigare system, behöver skapa ett nytt konto. Men det görs enkelt i samband med att ni bokar.

Det går också bra att slå oss en signal på gammalt hederligt vis. Vårt nummer är: 0490-318 00

Du kan också besöka oss på Båtsmansgatan 28 i Västervik

Hur vi håller oss säkra under Covid-19

När vi ritade vår lokal på 300 kvadratmeter gjorde vi det för 9 frisörer. Det har gett oss stora härliga ytor och en rymd som vi älskar. Idag, när vi är mitt uppe i den rådande situationen med Covid-19, är vi tacksamma för det. På något sätt skapar det känslan av en tryggare miljö. Men det kommer inte att räcka. Vi måste hålla oss hemma om vi känner oss det minsta sjuka och vi måste vara noggranna med att tvätta våra händer. Tillsammans med er klarar vi det ❤️

People respect your rights.

Från och med 25 maj 2018 ska vi förhålla oss till en ny lagstiftning, GDPR (General Data Protection Regulation), som ersätter den gamla personuppgiftslagen. Det är många delar som är sig likt från tidigare lag men kraven har skärpts på oss som företag.

När du bokar tid hos oss skapas ett kundkort för dig i vårt kundregister. Kundkortet innehåller framförallt kontaktuppgifter som t.ex. namn, telefonnummer och mail, vilket behövs för att kunna kontakta dig om din frisör blir sjuk eller för att påminna dig om din tid via sms eller mail vilket är en service som många uppskattar. I vissa fall för vi även minnesantäckningar som kan hjälpa oss att förbättra resultatet på dina kommande behandlingar. Det kan t.ex. röra sig om notering kring din hårkvalitet för att kunna rekommendera dig rätt produkter eller så kan det vara ett färgrecept vi använt på ditt hår som sparas för att vi ska kunna återskapa en färgning du varit nöjd med.

För oss är det viktigt att du som kund känner att vi hanterar dina personuppgifter på ett tryggt och bra sätt. Vill du veta mera så finns vi till för att besvara dina frågor eller önskemål beträffande detta.

We are people

 • Marie Sevlidis
  Marie Sevlidis
 • Rebecca Johnsson
  Rebecca Johnsson
 • Letitia Lindberg
  Letitia Lindberg
 • Lovisa Nilsson
  Lovisa Nilsson
 • Maria Kovacevic
  Maria Kovacevic
 • Amilia Danesten
  Amilia Danesten
Marie Sevlidis
Rebecca Johnsson
Letitia Lindberg
Lovisa Nilsson
Maria Kovacevic
Amilia Danesten

Next generation

 • Petra Löwhagen
  Petra Löwhagen
 • Maya Petersson
  Maya Petersson
 • Ebba Fornander
  Ebba Fornander
Petra Löwhagen
Maya Petersson
Ebba Fornander

Maila: people@peoplevastervik.se

Ring: 0490-318 00

besök oss: Båtsmansgatan 28, Västervik

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Här kan du boka din klipptid direkt på internet.

Öppettider:
Måndag-Torsdag 09:00 - 20:00
Fredagar 09:00 - 16:00