Ända sedan starten 2005 har People valt att bidra till att säkra tillväxten genom att ta emot unga, ambitiösa och talangfulla elever från olika frisörutbildningar. Maria, Rebecca, Lovisa, Amilia och Petra har alla först kommit till oss som elever och fått anställning efter examen.

Idén bakom konceptet Next Generation är att ta detta viktiga arbete ett steg till och visa att vi menar allvar. Vi vill lyfta fram våra unga talanger och ge dem chansen att bygga sig en framtid samtidigt som vi ger våra yngre kunder chansen att få en riktigt vass klippning eller färgning till ett bra pris.

För att titulera sig behörig frisör ska eleven under utbildningstiden ta sig igenom fyra nivåer. Den första utgör grundutbildningen, som oftast förläggs på gymnasieskolans hantverksprogram.

Efter grundutbildningen genomgår eleven en arbetsplatsförelagd färdigutbildning på ett frisörföretag i tre nivåer med målet att därefter avlägga branschens gesällprov. Den som fixar det får sedan titulera sig frisör.

Vi har skapat ett arbetssätt där våra erfarna frisörer agerar handledare och kontinuerligt vägleder och assisterar eleverna i deras utveckling så att de kan nå sitt mål.

Maila: people@peoplevastervik.se

Ring: 0490-318 00

besök oss: Båtsmansgatan 28, Västervik

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Här kan du boka din klipptid direkt på internet.

Öppettider:
Måndag-Torsdag 09:00 - 20:00
Fredagar 09:00 - 16:00