Klippning, skägg, färgning, fransar, bröllop, fest… Här hittar du de tjänster vi erbjuder! Skumma igenom dessa i lugn och ro. När du är klar kan du boka din tid här.  Om du har ett större projekt, en förändring eller något annat du funderar på, får du gärna slå oss en signal på 0490-31800 eller besöka oss på Båtsmansgatan 28.

Priserna varierar mellan olika frisörer då vi väger in utbildningar, erfarenheter mm. Men alla frisörer har samma ambition med att leverera på dina förväntningar och mer därtill.

En klippning tar 45 min och kostar mellan 450 – 575 kr.

Om du känner dig osäker på vilken frisyr du vill ha eller bara vill unna dig själv mer tid och ditt hår extra mycket kärlek kan du förlänga din behandling till 60 min. Priserna ligger då mellan 600 – 765 kr.

En klippning av Next Generation By People tar ca 60 minuter och kostar mellan 350-395 kr.

För dig som stamgäst bjuder vi på en luggklippning om du kommer inom 4 veckor efter ditt senaste besök.

Vi erbjuder även en urklippning/putsning för 150 kr mellan klippningarna inom samma tidsram.

Skäggskulptering

Vi utför snygga skulpteringar anpassat efter ditt skägg och din ansiktsform. Vi har dessutom produkterna från Beard Monkey som underlättar skötsel och styling i din vardag.

Vi kan våra produkter och guidar dig så att du kan hålla ditt skägg välvårdat, väldoftande och fräscht.

En skäggskulptering tar 30 min och kostar mellan 300-385 kr.

Vi har höga ambitioner när det gäller kompetensen inom blekning och färgning. Alla våra frisörer har genomgått Färgexpertutbildningar och vi vidareutbildar oss kontinuerligt för att säkerställa vår kunskapsnivå.

Vi gillar utmaningar och lägger stor vikt på konsultation då vissa önskemål kan behöva gå igenom flera etapper för att nå önskat resultat.

Priser och mer information
 • Utväxtfärgning tar 75 min och kostar mellan 750-850 kr
 • Blondering tar 90 min och kostar mellan 900-1020 kr
 • Modefärgning* tar 120 min och kostar mellan 1200-1360 kr
 • Folieslinger på halva håret tar ca 120 min och kostar mellan 1200-1360 kr
 • Modefärgning stora förändringar* tar ca 150 min och kostar mellan 1500-1700 kr
 • Folieslingor på ett helt hår tar ca 150 min och kostar mellan 1500-1700 kr
 • Men Reshed* tar ca 15 minuter och kostar 200 kr

Du kan kombinera din färgning med en klippning vilket gör att tidsåtgången är mindre än om du bokar dem separat. Det gör också att priset bli lägre.

Klipp och Modefärgning* eller folieslingor halva håret tar ca 150 min och kostar mellan 1500-1700 kr

Klipp och Modefärgning stora förändringar* eller folieslingor på ett helt hår kostar mellan 1800-2040 kr

*Modefärgning = Kreativa färgtekniker, hairpainting, balayage, dip dye, ombre, hair contouring mfl.
*Modefärgning stora förändringar = Byte av hårfärg och hårfärgskorrigeringar eller andra större färgförändringar kräver flera appliceringar och tar längre tid för att nå önskat resultat. Har du mycket hår och tjockt hår betyder även det att vi behöver mer tid för att nå önskat resultat. Ta kontakt med oss så bokar vi en gratis konsultation.
*Men Reshed = För män som vill ”sudda bort” gråa strån och samtidigt vill att färgningen ska vara diskret. Denna behandling görs i schamponeringen i samband med att vi tvättar håret.

Vi erbjuder färgningar hos våra elever och trainees i konceptet Next Generation By People.

Räkna med lite längre tid på behandlingen än vid ett besök hos de färdigutbildade frisörerna.

Behandlingarna kostar mellan 550 – 595 för en utväxtfärgning, Modefärgning mellan 800-895 kr och en kombinerad klippning och färgning mellan 1050-1195 kr

Ögonbryn & fransar

Färgade ögonbryn och fransar är ett bra alternativ inför en semester om du inte vill lägga lika mycket tid på makeup. Det är också ett bra alternativ för dig som inte föredrar makeup överlag men ändå vill få en visuell känsla av tätare bryn och fransar.

Den här behandlingen bokas för sig eller i kombination med någon av våra andra behandlingar.

Behandlingen omfattar även plockning av brynen.

 • Färgning av ögonbryn tar ca 15 min och kostar 170 kr
 • Färgning av fransar tar ca 15 min och kostar 170 kr
 • Paketerbjudande: Färgning av fransar o bryn inklusive plockning av bryn tar ca 30 minuter och kostar 300 kr

Vankas det bröllop, bal, gala eller andra festligheter och du känner att du vill vara lite extra elegant så hjälper vi dig gärna. Vi fixar hår för dig och dina vänner eller tärnor. Ni kan få hela salongen för er själva om ni vill. Kontakta oss på 0490-31800 så bokar vi in en konsultation där vi får veta dina önskemål och kan ge våra tips och idéer kring din uppsättning.

Du kan välja att boka någon av våra superduktiga make-up artister. De driver detta som konsulter för People och vi förmedlar gärna kontakten med dem så att ni kan ställa frågor och boka tid med dem direkt.

Vi har fantastiska leverantörer på löshår och kan anpassa detta efter dina önskemål. Vi hyr ut löshår för den som inte vill köpa.

Enklare håruppsättningar / styling / föning
 • Fön/styling inklusive tvätt tar ca 45 och kostar 600 kr.
 • Blowdry är en teknik där vi använder oss av rundborste när vi fönar. Det ger massor med volym, med en liten böj på hårtoppen, och frisyren håller i flera dagar. Vi behöver ca 60 min och det kostar 800 kr.
 • Enklare uppsättningar/ styling tar ca 30 min och kostar mellan 300 – 400 kr
 • När det gäller uppsättning för tärnor behöver vi mer tid, ca 60 min och det kostar mellan 700-800 kr
Studentbal

Själva uppsättningen tar ca 75 min och kostar 1200 kr. Vill du göra din makeup hos oss så går det också att boka via våra makeup konsulter.

Vi vet att studentbalen är en av de viktigaste festerna i ungdomsåren och vi vill göra det vi kan för att bidra till en lyckad kväll genom en hållbar och supersnygg uppsättning.

När du gör din baluppsättning hos oss blir du inbjuden till en mingelkväll i god tid innan det är dags. Under den kvällen bjuder vi på dryck och snacks och du får träffa alla andra som ska göra sin uppsättning hos oss. Det är en uppskattad kväll där vi hinner gå igenom dina önskemål och bidra med tips och idéer kring din uppsättning.

Bröllop

För oss är det ett ärofyllt uppdrag att få skapa din bröllopsuppsättning och vi har två erbjudanden för dig som blivande brud kan välja på. Vi tar också gärna hand om dig som tärna och brudgum.

Vi ger alltid tid för konsultation så att vi kan fånga upp dina önskemål samtidigt som vi får möjlighet för att ge tips och idéer.

Vill du att vi kommer till en särskild plats eller hem till dig och gör din uppsättning så löser vi det.

Classic paketet

En bröllopsuppsättning tar ca 2 tim och kostar 2 800 kr.

När du anländer startar vi med en liten härlig fruktsallad och en cappucino, caffe latte eller någon av våra fantastiska tesorter.
Du kan välja att klä dig på salongen mot en extra avgift och du kan boka makeup från några av våra superduktiga makeup artister.

(Observera att det inte ingår någon provuppsättning i priset!)

Lyxpaketet

Valfritt antal timmar och till en kostnad om 5 500 kr

Det här erbjudandet passar dig som tycker att timmarna innan bröllopet är extra viktiga då du vill lyxa lite extra med dina tärnor, vänner eller familj.

Vi börjar dock redan kvällen innan bröllopsdagen. Då är du välkommen till oss för en härlig huvudmassage och en hårtvätt med lyxig inpackning.

Under själva bröllopsdagen har du tillgång till vår lokal så länge du vill och bestämmer när vi ska börja. Vi bjuder på en champagnefrukost men det går också bra att skjuta på det till lite senare under dagen om ni önskar det.

Vi skickar såklart med dig ett hårvårdskit för kvällen.

När du väljer lyxpaketet reducerar vi priset för enklare uppsättningar för ditt sällskap till 500 kr per person.

Vi har lång erfarenhet av att arbeta med hårförläningar, toupéer och hair bands och är mycket noggranna i vårt arbete och val av leverantör.

För att resultatet ska bli lyckat behöver vi träffas på en konsultation som givetvis är kostnadsfri. Vi vill ge dig den information du behöver och i samband med detta ge dig ett pris.

För att skapa de perfekta lockarna krävs en bra hårkvalitet och därför behöver vi göra en bedömning av ditt hår innan du bokar en tid. Vi erbjuder Volymlockar, Permanent Classico och Trendpermanent. Dessa behandlingar tar ca 120 min och kostar mellan 1200 – 1360 kr. Du kan kombinera dessa med en klippning och det tar då ca 150 min och kostar mellan 1500 – 1700 kr. Så kom förbi oss eller ring 0490-31800 för att boka en konsultationstid.

Det går definitivt att göra en kur för håret hemma men det går också bra att göra den hos oss. Ge dig själv och ditt hår en behandling att må bra av.

Priser och mer information

Olaplexkur är en behandling som tar ca 60 min och kostar 700kr

 • Fuktboosta ditt hår med en anpassad inpackning och huvudmassage. Ca 15 min och kostar
 • Keratinbehandling (Goldwell ) Denna behandling gör stora, kraftiga hår mer följsamma och lättare att handskas med. Detta är en vårdande kur och sliter inget på ditt hår. Observera att håret inte blir rakt utan rakare än innan och med mindre volym.
 • Lyxbehandling på ca 90 min kostar 1045 kr

Detta är en härlig lyxbehandling som du kan ge till dig själv eller någon du tycker extra mycket om.

Vi börjar behandlingen med en huvudmassage i torrt hår, sedan använder vi en härligt doftande olja i hårbotten…
Nästa steg är en inpackning anpassad till ditt hår och ännu mer massage. Du får sedan sitta kvar i våra massagestolar och drömma dig bort tills vi efter en stund sköljer håret och sedan fönar de till en perfekt frisyr…

Födelsedagskalas på next generation by people

Vill du ha ett party dina kompisar sent kommer glömma? Bjud in sju vänner och kom till oss så fixar vi det.

Under några härliga timmar kommer våra unga talangfulla frisörer ge dig styling tips, ni får prova att styla varandra och lära er göra lockar, platta hår och fixa enkla uppsättningar.

Kontakta oss så får vi diskutera innehåll och pris.

Mingelfest på people

Vill du ta med ett gäng vänner på ett trevligt mingel hos oss på People? Vi skräddarsyr det efter era önskemål i våra fantastiska lokaler. Låt oss inspirera er några timmar.
Kontakta oss så får vi diskutera innehåll och pris.

Förutom att vara utbildade frisörer så är vi också utbildade Barristor. Hos oss njuter du av espresso, cappucino, caffe latte från nymalda bönor av bästa kvalitet eller någon av våra fantastiska tesorter från Johan & Nyström.

En schamponering hos oss betyder inte bara att vi tvättar ditt hår. Vi genomför alltid en hårbottenmassage och våra stolar har massagefunktion där det är lätt att drömma sig bort.

För oss är det en självklarhet att avsluta alla behandlingar med att styla din frisyr och vi lovar att berätta om vilka produkter vi använt oss av i ditt hår.
Vi älskar helt enkelt det vi gör.

Vi är stolta över vår satsning på ungdomar som går under namnet Next Generation By People. Vi erbjuder flertalet behandlingar genom dessa elever och trainees. Vi har skapat ett arbetssätt där våra erfarna frisörer handleder, vägleder och assisterar dem i deras utveckling. Behandlingarna tar lite längre tid men ambitionsnivån är högt satt hos dessa talangfulla elever. Du kan läsa mer om konceptet här.

Maila: people@peoplevastervik.se

Ring: 0490-318 00

besök oss: Båtsmansgatan 28, Västervik

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Här kan du boka din klipptid direkt på internet.

Öppettider:
Måndag-Torsdag 09:00 - 20:00
Fredagar 09:00 - 16:00