Klippning, skägg, färgning, fransar, bröllop, fest… Här hittar du de tjänster vi erbjuder! Skumma igenom dessa i lugn och ro. Om du har ett större projekt, en förändring eller något annat du funderar på, får du gärna slå oss en signal på 0490-31800 eller besöka oss på Båtsmansgatan 28.

Priserna varierar mellan olika frisörer då vi väger in utbildningar, erfarenheter mm. Men alla frisörer har samma ambition med att leverera på dina förväntningar och mer därtill.

En klippning tar 45 min men om du känner dig osäker på vilken frisyr du vill ha eller bara vill unna dig själv mer tid och ditt hår extra mycket kärlek kan du förlänga din behandling till 60 min. Helt klart värt!
Våra elever och trainees i konceptet Next Generation by People gör ett fantastisk arbete men behöver lite mer tid för en klippning. Räkna med 60 min.

För dig som stamgäst bjuder vi på en luggklippning om du kommer inom 4 veckor efter ditt senaste besök.

Vi erbjuder även en urklippning/putsning för 150 kr mellan klippningarna inom samma tidsram.

Skäggskulptering

Vårdat skägg är snygg och vi utför snygga skulpteringar anpassat efter ditt skägg och din ansiktsform. En skäggskulptering tar 30 min

Vi har höga ambitioner när det gäller kompetensen inom blekning och färgning. Alla våra frisörer har genomgått Färgexpertutbildningar och vi vidareutbildar oss kontinuerligt för att säkerställa vår kunskapsnivå.

Vi gillar utmaningar och lägger stor vikt på konsultation då vissa önskemål kan behöva gå igenom flera etapper för att nå önskat resultat.

På bokningssidan kan du läsa mer om våra färgningar och hur lång tid de tar.

Du kan kombinera din färgning med en klippning vilket gör att tidsåtgången är mindre än om du bokar dem separat. Det gör också att priset bli lägre.

Vi erbjuder färgningar hos våra elever och trainees i konceptet Next Generation By People. Men precis som för klippning så får du räkna med lite längre tid på behandlingen än vid ett besök hos de färdigutbildade frisörerna.

Ögonbryn & fransar

Färgade ögonbryn och fransar är ett bra alternativ inför en semester om du inte vill lägga lika mycket tid på makeup. Det är också ett bra alternativ för dig som inte föredrar makeup överlag men ändå vill få en visuell känsla av tätare bryn och fransar.

Den här behandlingen bokas för sig eller i kombination med någon av våra andra behandlingar.

Behandlingen omfattar även plockning av brynen.

Vankas det bröllop, bal, gala eller andra festligheter och du känner att du vill vara lite extra elegant så hjälper vi dig gärna. Vi fixar hår för dig och dina vänner eller tärnor. Ni kan få hela salongen för er själva om ni vill. Kontakta oss på 0490-31800 så bokar vi in en konsultation där vi får veta dina önskemål och kan ge våra tips och idéer kring din uppsättning.

Du kan välja att boka någon av våra superduktiga make-up artister. De driver detta som konsulter för People och vi förmedlar gärna kontakten med dem så att ni kan ställa frågor och boka tid med dem direkt.

Vi har fantastiska leverantörer på löshår och kan anpassa detta efter dina önskemål. Vi hyr ut löshår för den som inte vill köpa.

Enklare håruppsättningar / styling / föning
  • Fön/styling inklusive tvätt tar ca 45 min
  • Blowdry är en teknik där vi använder oss av rundborste när vi fönar. Det ger massor med volym, med en liten böj på hårtoppen, och frisyren håller i flera dagar. Vi behöver ca 60 min
  • Enklare uppsättningar/ styling tar ca 30 min
  • När det gäller uppsättning för tärnor behöver vi mer tid, ca 60 min
Studentbal

Själva uppsättningen tar ca 75 min och kostar 1200 kr. Vill du göra din makeup hos oss så går det också att boka via våra makeup konsulter.

Vi vet att studentbalen är en av de viktigaste festerna i ungdomsåren och vi vill göra det vi kan för att bidra till en lyckad kväll genom en hållbar och supersnygg uppsättning.

När du gör din baluppsättning hos oss blir du inbjuden till en mingelkväll i god tid innan det är dags. Under den kvällen bjuder vi på dryck och snacks och du får träffa alla andra som ska göra sin uppsättning hos oss. Det är en uppskattad kväll där vi hinner gå igenom dina önskemål och bidra med tips och idéer kring din uppsättning.

 

Bröllop

För oss är det ett ärofyllt uppdrag att få skapa din bröllopsuppsättning och vi tar också gärna hand om dig som tärna och brudgum.

Vill du att vi kommer till en särskild plats eller hem till dig och gör din uppsättning så löser vi det.

Vårt grundpris för en bröllopsuppsättning är 3 200 kr. Vi genomför alltid konsultation, vilket såklart ingår i priset,  så att vi kan fånga upp dina önskemål samtidigt som vi får möjlighet att ge dig tips och idéer.

Utöver detta erbjuder vi en mängd olika tillval som du kan göra för att förgylla din dag. Det är allt ifrån champagne till att hyra hela People för dig och dina anhöriga och vänner. Vi kommer lägga upp dessa tillval här inom kort men vill du redan nu veta vilka dessa är så ta kontakt med oss på 0490-31800.

Vi har lång erfarenhet av att arbeta med hårförläningar, toupéer och hair bands och är mycket noggranna i vårt arbete och val av leverantör.

För att resultatet ska bli lyckat behöver vi träffas på en konsultation som givetvis är kostnadsfri. Vi vill ge dig den information du behöver och i samband med detta ge dig ett pris.

För att skapa de perfekta lockarna krävs en bra hårkvalitet och därför behöver vi göra en bedömning av ditt hår innan du bokar en tid. Vi erbjuder Volymlockar, Permanent Classico och Trendpermanent. Dessa behandlingar tar ca 120 min. Du kan kombinera dessa med en klippning och det tar då ca 150 min. Så kom förbi oss eller ring 0490-31800 för att boka en konsultationstid.

Det går definitivt att göra en kur för håret hemma men det går också bra att göra den hos oss. Ge dig själv och ditt hår en behandling att må bra av.

Priser och mer information

Olaplexkur är en behandling som tar ca 60 min.

  • Fuktboosta ditt hår med en anpassad inpackning och huvudmassage. Ca 15 min
  • Keratinbehandling (Goldwell). Denna behandling gör stora, kraftiga hår mer följsamma och lättare att handskas med. Detta är en vårdande kur och sliter inget på ditt hår. Observera att håret inte blir rakt utan rakare än innan och med mindre volym.
  • Lyxbehandling på ca 90 min Detta är en härlig lyxbehandling som du kan ge till dig själv eller någon du tycker extra mycket om. Vi börjar behandlingen med en huvudmassage i torrt hår, sedan använder vi en härligt doftande olja i hårbotten…
    Nästa steg är en inpackning anpassad till ditt hår och ännu mer massage. Du får sedan sitta kvar i våra massagestolar och drömma dig bort tills vi efter en stund sköljer håret och sedan fönar de till en perfekt frisyr…
Födelsedagskalas på next generation by people

Vill du ha ett party dina kompisar sent kommer glömma? Bjud in sju vänner och kom till oss så fixar vi det.

Under några härliga timmar kommer våra unga talangfulla frisörer ge dig styling tips, ni får prova att styla varandra och lära er göra lockar, platta hår och fixa enkla uppsättningar.

Kontakta oss så får vi diskutera innehåll och pris.

Mingelfest på people

Vill du ta med ett gäng vänner på ett trevligt mingel hos oss på People? Vi skräddarsyr det efter era önskemål i våra fantastiska lokaler. Låt oss inspirera er några timmar.

Kontakta oss så får vi diskutera innehåll och pris.

Förutom att vara utbildade frisörer så är vi också utbildade Barristor. Hos oss njuter du av espresso, cappucino, caffe latte från nymalda bönor av bästa kvalitet eller någon av våra fantastiska tesorter.

En schamponering hos oss betyder inte bara att vi tvättar ditt hår. Vi genomför alltid en hårbottenmassage och våra stolar har massagefunktion där det är lätt att drömma sig bort.

För oss är det en självklarhet att avsluta alla behandlingar med att styla din frisyr och vi lovar att berätta om vilka produkter vi använt oss av i ditt hår.
Vi älskar helt enkelt det vi gör.

Vi är stolta över vår satsning på ungdomar som går under namnet Next Generation By People. Vi erbjuder flertalet behandlingar genom dessa elever och trainees. Vi har skapat ett arbetssätt där våra erfarna frisörer handleder, vägleder och assisterar dem i deras utveckling. Behandlingarna hos en elev och trainee tar lite längre tid men ambitionsnivån är högt satt hos dessa talanger. Du kan läsa mer om konceptet här.

Maila: people@peoplevastervik.se

Ring: 0490-318 00

besök oss: Båtsmansgatan 28, Västervik

Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram

Här kan du boka din klipptid direkt på internet.

Öppettider:
Måndag-Torsdag 09:00 - 20:00
Fredagar 09:00 - 16:00